Ziua nunții tale este un moment de neuitat, plin de emoție și fericire. Pentru a te bucura cu adevărat de această zi specială, iată câteva idei de care poți ține cont în ziua nunții:

 1. Rămâi calm(ă): chiar dacă emoțiile sunt la cote înalte, încearcă să rămâi calm(ă). Respirația adâncă te poate ajuta să te relaxezi și să te concentrezi asupra momentului prezent. Iar dacă crezi că ai nevoie de mai mult, poți încerca cu un shot (maaaaxim două) de țuică nu cu un xanax.

 2. Deconectează-te de telefon: lasă telefonul mobil deoparte sau oferă-l unui prieten în ziua nunții. Astfel, vei fi mai prezent(ă) în eveniment și vei evita distragerile.

 3. Înconjoară-te de oameni dragi: petrece timp cu cei dragi înainte de ceremonie. Acest moment de intimitate poate fi memorabil și vă ajută să vă calmați nervii.

 4. Hidratează-te și mănâncă: asigură-te că bei apă și mănânci în ziua nunții. Este ușor să fii atât de ocupat(ă) cu evenimentul încât să uiți de nevoile tale de bază. Iar asta va duce la apariția mai rapidă a oboselii. Și… ghici ce? O față obosită se va vedea în fotografii și în clipul nunții. Ești sigur(ă) că așa vrei să te revezi peste ani?

 5. Bucură-te de micile detalii: Observă și apreciază fiecare detaliu din ziua nunții tale, de la decorațiuni la flori și scurte conversații cu invitații. Aceste mici detalii adaugă farmec evenimentului.

 6. Oferă-ți timp pentru fotografii: Alocă timp pentru ședința foto. Fotografiile vor fi amintiri prețioase ale zilei tale, așa că fii relaxat(ă) în fața camerei.

 7. Fă o pauză alături de jumătatea ta: Pe parcursul zilei, găsiți momente de liniște pentru a vă conecta și a vă aminti de semnificația acestei zile.

 8. Dansați și distrați-vă: Nu neglija ringul de dans! Distracția pe ringul de dans este o parte memorabilă a nunții tale.

 9. Gustă din mâncare: În timpul petrecerii, gustă din mâncare și din tort. De obicei, mirii sunt ocupați și nu au timp să se bucure de aceste delicatese.

 10. Trăiește momentul: Cel mai important sfat este să trăiești FIECARE moment. Ziua nunții tale trece rapid, așa că bucură-te din plin de fiecare secundă.

Amintește-ți că această zi este despre dragoste și uniunea voastră. Nimeni, înafara ta, nu se poate relaxa și bucura cu adevărat de ziua nunții tale.

Hai să colaborăm!

Scrie-mi un mesaj și îți voi răspunde cât pot de repede (de obicei în 2-3 ore).
Dacă îmi lași și numărul de telefon, promit să te sun direct. Pe curând!

      

  Cum ai aflat de mine?*