Îmi pare bine de cunoștință.
Sunt Robertino Bezman.

Fotograf profesionist specializat în fotografie de nuntă și de portrete. În ultimii 12 ani mi-am dezvoltat abilitatea de a captura emoția și frumusețea momentului în fotografii pe care clienții mei le privesc și acum cu mare plăcere. În toți acești ani, am fotografiat numeroase nunți în România și chiar și în străinătate.

Stilul meu este o combinație între fotojurnalism și fotografie de artă cu accent pus pe iluminarea creativă. Fotografiile mele sunt inspirate de personalitățile oamenilor pe care îi fotografiez, de lumină și de umbră, de culoare, și, desigur, de perspectiva creativă.

Abilitățile mele

90%
Comunicare

Pot comunica clar și eficient cu clienții mei pentru a înțelege nevoile și dorințele acestora și pot interacționa natural cu participanții la evenimentul tău pentru a captura momente autentice și expresii naturale.

89%
Creativitate

Ca fotograf de nuntă pot fi creativ în abordare, pot găsi cadre și compoziții unice, știu să folosesc lumina și culorile într-un mod inovator astfel încât să creez imagini captivante și memorabile.

95%
Termen-limită

Am capacitatea de a lucra rapid și eficient pentru a livra fotografiile finale într-un timp rezonabil. Punctualitatea și respectarea termenelor-limită arată profesionismul și seriozitatea mea.

92%
Editare

În ultimii 12 ani, am acumulat cunoștințe solide în domeniul editării imaginilor astfel încât să pot crea o estetică coerentă care să dea un aspect atrăgător vizual pentru setul final de imagini.

De ce să colaborăm?

EXPERIENȚA
Am o experiență vastă în fotografierea de nunți și de sedințe foto, ceea ce înseamnă că pot anticipa și reacționa rapid la orice situație neprevăzută.
CREATIVITATEA
Mi-am dezvoltat abilitatea de a crea fotografii unice și memorabile pentru clienții mei, folosind tehnicile și ideile mele creative.
PROFESIONISMUL
Abordarea serioasă și profesionistă a muncii mele, înseamnă respectarea termenelor și așteptărilor clienților mei.
ABORDAREA PERSONALIZATĂ
Mă străduiesc să înțeleg dorințele și preferințele fiecărui client și să le ofer o experiență de fotografiere unică și personalizată.
FEEDBACK POZITIV
Am primit feedback pozitiv de la mulți clienți mulțumiți care au apreciat munca mea și care au recomandat serviciile mele prietenilor și cunoștințelor lor. Vezi pagina RECENZII!
ECHIPAMENT SIGUR
Folosesc nu doar echipamente și aparatură de foarte bună calitate ci și un sistem de back-up care îmi permite să evit momentele nedorite.

Un profesionist și un om excepțional!!! Suntem extrem de încantati pentru că avem niște amintiri unice marca Robertino Bezman!Mulțumim încă o dată pentru că ai pus suflet și implicare în fiecare fotografie, ca să păstrăm mereu vii cele mai importante momente pentru noi! Îl recomandăm cu mare drag!

Mirabela Jarnea
fotograf profesionist de nunta logodna cununie civila religioasa sedinte foto in studio portrete fotografie boudoir nud erotic sedinta foto de maternitate cu burtica gravida

Extraordinar este cuvântul ce descrie cel mai bine căsătoria noastră, o parte din contribuție având-o și Robertino care pe lângă faptul că a acceptat să vină până în Grecia să ne fotografieze, a reușit sa transpună cele mai importante momente ale evenimentului în imagini pe care le vom privi de fiecare dată cu aceeași emoție și bucurie ca prima oară. Niște fotografii minunate, pline de culoare și imaginație pe care doar un profesionist le poate obține. Mulțumim și pe această cale lui Robertino!

Andreea Dima
fotograf profesionist de nunta logodna cununie civila religioasa sedinte foto in studio portrete fotografie boudoir nud erotic sedinta foto de maternitate cu burtica gravida

SIMPLY THE BEST! Robertino este un om și artist deosebit cu care am avut șansa să colaborăm și ne-a impresionat de fiecare dată. Așteptați-vă ca la sfârșitul poveștii pe care o va imortaliza realist, hazliu, inedit și extrem de profesionist, sa câștigați un prieten de mare calitate umană, modest și foarte conștiincios, despre care nu poți să nu vorbești numai de bine și pe care să-l recomanzi cu toată caldura. Robertino a început ca fotograf, a continuat ca nuntaș-fotograf și acum ne este un prieten drag. Mulțumim din tot sufletul!

Olga & Robert
fotograf profesionist de nunta logodna cununie civila religioasa sedinte foto in studio portrete fotografie boudoir nud erotic sedinta foto de maternitate cu burtica gravida

Hai să colaborăm!

Scrie-mi un mesaj și îți voi răspunde cât pot de repede (de obicei în 2-3 ore).
Dacă îmi lași și numărul de telefon, promit să te sun direct. Pe curând!

        

    Cum ai aflat de mine?*

    Conținut protejat împotriva copierii.