Fotografie de eveniment (nuntă, botez, cununie civilă, etc)

Cununia civilă simbolizează angajamentul legal și oficial între voi doi, conferindu-vă drepturi și responsabilități recunoscute de stat.

Nunta este un moment de celebrare a iubirii și uniunii voastre, oferindu-vă oportunitatea de a aduce împreună familii și prieteni într-o atmosferă de bucurie și sărbătoare.

Botezul marchează o etapă importantă în viața spirituală a copilului, fiind un act de dedicare și introducere în comunitatea religioasă.

TOATE aceste evenimente contribuie la construirea relațiilor, consolidarea valorilor și crearea amintirilor de neuitat în viața mirilor și a familiilor lor. Iar eu, ca fotograf profesionist de nuntă, sunt pregătit să dau o formă nemuritoare acestor amintiri! 

Ședințe foto după nuntă

Nunta s-a încheiat și o dată cu ea și stresul adunat în mai bine de un an de pregătiri (a se citi alergătură 😁) ca toate detaliile să fie așa cum ați dorit. Dar… gata, acum vă puteți RELAXA într-o mini-vacanță în timpul căreia mă aveți alături ca fotograf personal. Fie că alegeți o plimbare pe plajă, o escapadă în natură sau chiar într-un oraș (din România sau din afara ei), ședința foto după nuntă (trash the dress sau love the dress cum i se mai spune) va fi încă un prilej de a râde și de a crea amintiri tangibile, care vor rămâne cu voi pentru totdeauna.

Ședința foto după nuntă vă oferă ocazia de a trăi emoțiile într-un mod mai relaxat și fără presiunea timpului. Astfel, vă veți putea concentra pe voi doi, savurând fiecare clipă iar fiecare fotografie va fi specială și va avea povestea ei, completând albumul nunții cu fotografii minunate.

Ședințe foto în natură

O ședință foto în natură îți oferă ocazia de a te conecta cu frumusețea și liniștea mediului natural, creând astfel cadre autentice și pline de viață pe care le vei privi cu drag și peste ani, mai ales dacă le vei așeza într-un album foto printat. 

Indiferent dacă ești singur(ă), un cuplu sau o sunteți o familie cu copii, veți beneficia de un cadru relaxant și natural care vă va oferi momente autentice și emoții sincere, aducând o notă proaspătă și vibrantă în fotografiile finale.

Ședințe foto în studio

Da, am și STUDIO FOTO. Da, te aștept și pe tine dacă îți dorești o ședință foto de portret, de cuplu, de familie, cu burtică, aniversară, de branding personal sau tematică.

Abia aștept să îți arăt decorurile pentru ședințele foto de Crăciun de anul acesta. Până atunci vezi aici imagini de la ședințele din anii trecuți.

Ședințe foto boudoir/glamour și nud

O ședință foto de boudoir/glamour sau nud poate fi o experiență transformatoare și plină de încredere în propria frumusețe și feminitate. Cu ajutorul unei astfel de sesiuni foto, te ajut să îți (re)descoperi și exprima latura ta senzuală într-un mediu sigur și confortabil.

Aceste fotografii intime le creez cu profesionism și discreție! În acest proces mă concentrez pe evidențierea frumuseții și unicității tale într-un mod artistic și elegant. O ședință de acest gen îți oferă oportunitatea de a reîncepe să te simți încrezătoare și de a păstra amintiri neprețuite din acest moment al vieții tale.

Sau… de a le oferi sub forma unui album foto printat, cadou, iubitului sau soțului cu ocazia unui eveniment special din viața voastră! 

Fotografie comercială

Conținut protejat împotriva copierii.