robertino bezman fotograf profesionist nunta machiaje pentru miresele 2017

fotograf_profesionist_de_nunta_galati_robertino_bezman_albume_foto_nunta_logodna_boudoir_sedinte foto_nud

Robertino Bezman fotograf profesionist nunta Galati albume foto sedinta foto boudoir nud

Robertino Bezman fotograf profesionist nunta Galati albume foto sedinta foto boudoir nud

Robertino Bezman fotograf profesionist nunta Galati albume foto sedinta foto boudoir nud

robertino bezman fotograf profesionist sedinta foto albume foto nud artistic boudoir

Pe lângă ceea ce fotografiez pentru clienţii mei, îmi doresc să realizez şi proiecte personale. Să fotografiez doar pentru sufletul meu, cum s-ar spune. E o parte a unui fotograf care îl ajută să se desprindă de ce face de obicei, să testeze şi alte zone ale fotografiei care în ultimă instanţă îl fac să îşi îmbunătăţească abilităţile şi stilul.

Tocmai de aceea sunt în căutare de modele. Bineînţeles, nu orice fel de model. Caut persoane serioase, dispuse să transpire sau să îngheţe (şi la propriu şi la figurat), dezinhibate, cu idei (nu e obligatoriu dar dacă le ai şi mi se par interesante putem discuta), cu sau fără experienţă în domeniu.

Colaborarea se va desfăşura în baza unui contract care va stipula ce tip de imagini vom realiza în proiectul comun, numărul de imagini pe care îl va primi modelul, dreptul de folosinţă al imaginilor primite, etc.

Dacă te interesează o astfel de colaborare, te rog să îmi trimiţi 3 imagini (maxim 2 mb/imagine)  în ipostaze cât mai diferite cu tine şi datele de contact (cont facebook, de exemplu) completând formularul de mai jos. Dacă îmi va părea interesant ce văd, te voi contacta. Mulţumesc! 😀

 

    Numele şi prenumele (obligatorii)

    E-mail (obligatoriu)

    Cum ai aflat de mine (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj