Sunt fotograf de evenimente și de portrete din 2012 și înțeleg cât de importantă este ziua nunții pentru tine și pentru familia ta. Atenția mea la detalii și abilitatea de a vă face să arătați excelent în fotografii, chiar dacă nu știți să pozați, sunt atuurile mele. Pe parcursul colaborării noastre, tu și fericirea ta sunt pe primul loc. Îmi place sa creez fotografii care să reflecte personalitatea și povestea voastră. Mă asigur ca toate momentele importante sunt surprinse într-un mod unic și autentic, astfel încât să vă puteți bucura de amintirile acestei zile speciale pentru totdeauna.

Iar aceste amintiri vor avea un loc de onoare în albumul nunții voastre. Albumul foto printat este foarte important pentru voi (după cum poți vedea și aici) deoarece acesta va fi o amintire tangibilă a nunții voastre iar în timp va deveni o adevărată moșternire de familie.

Educaţia este un lucru foarte important din punctul meu de vedere. Fără ea nu te poţi dezvolta. Iar mie îmi plac provocările. De aceea particip anual la cel puţin un seminar foto. Din acelaşi motiv, sunt şi membru al câtorva renumite comunităţi foto internaţionale.

Robertino Bezman fotograf profesionist nunta Galati

robertino bezman fotograf este membru fearless photographers

fotograf_profesionist_de_nunta_galati_robertino_bezman_albume_foto_nunta_logodna_boudoir_sedinte foto_nud_ispwp_member

robertino bezman fotograf profesionist nunta sedinta foto trash dress logodna albume foto

robertino bezman fotograf profesionist nunta sedinta foto trash dress logodna albume foto mywed

robertino bezman fotograf profesionist nunta sedinta foto trash dress logodna albume foto